Κάλεσμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ξάνθης στο Πανεργατικό Συλλαλητήριο - Τετάρτη 22 Ιούλη, 7μμ, Κ.Πλατεία


ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΙΟΥΛΗ
7μμ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ


  • ΚΑΤΩ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!
  • ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΕ-ΕΥΡΩ
  • ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
  • ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΕ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί σε συγκέντρωση στις 7μμ στην Κεντρική πλατεία.


Η ψήφιση του νέου βάρβαρου μνημονίου από τους βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού παρέα με την πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι μια ανοιχτή πρόκληση για τον κόσμο που πάλεψε και παλεύει, για τον κόσμο που ψήφισε μαζικά ΟΧΙ στις 5 Ιούλη. Τριανταεννιά βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκαν αυτή την ψήφο και η κυβέρνηση έδειξε την αδυναμία της στέλνοντας τα ΜΑΤ ενάντια στους διαδηλωτές στο Σύνταγμα.

Η απεργία στις 15 Ιούλη ήταν ένα πρώτο βήμα. Αυτός είναι ο δρόμος για να αποδείξουμε στον κάθε Σόιμπλε ότι αυτό που μετράει δεν είναι οι υπογραφές των υπουργών αλλά τα ΟΧΙ των εργατών.

Είναι ώρα να οργανώσουμε γενικές συνελεύσεις σε κάθε χώρο δουλειάς, να συγκροτήσουμε απεργιακές επιτροπές, να προωθήσουμε μορφές οργάνωσης και συντονισμού από τα κάτω, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, κόντρα στη συνδικαλιστική γραφειοκρατία της ΓΣΕΕ και όλων όσων συντάχτηκαν ξεδιάντροπα στο στρατόπεδο του Ναι.

Η απάντηση στους συνεχιζόμενους εκβιασμούς ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ είναι δεν μπορεί παρά να είναι: Μονομερής διαγραφή του χρέους, έξοδος από το ευρώ και την ΕΕ, κρατικοποίηση των τραπεζών και όλων των μεγάλων επιχειρήσεων με εργατικό έλεγχο.

Τ.Ε. ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ξάνθης

Σοσιαλισμός από τα Κάτω

Να τελειώνουμε με το σεξιστικό σύστημά τους
Κάντε κλικ στο εξώφυλλο για να διαβάσετε σε μορφή pdf