ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΖΟΜΠΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα
18 Ιούλη



  • ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΖΟΜΠΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
  • ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ
  • ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΥΛΟ
  • ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
  • Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

Φοιτητές, φοιτήτριες και εργαζόμενοι μας καλούν να διαδηλώσουμε στο Σύνταγμα όλοι μαζί την Τρίτη 23 Ιούλη, τη μέρα που γιορτάζουμε την πτώση της Χούντας. Αυτή τη μέρα διάλεξε η νέα υπουργός Παιδείας για να προωθήσει νομοσχέδιο που καταργεί το πανεπιστημιακό άσυλο, μια κατάκτηση των κινημάτων από την εποχή του 114. Θέλουν να ελέγχονται τα πανεπιστήμια από τα ΜΑΤ και όχι από την πανεπιστημιακή κοινότητα. Δεν θα τους περάσει.

Ο Χατζηδάκης, ο υπουργός που ιδιωτικοποίησε την Ολυμπιακή χαρίζοντας δισεκατομμύρια κέρδη στον Βασιλάκο της Aegean, βάζει μπροστά να κάνει το ίδιο με τη ΔΕΗ. Δεν ξεχνάμε ότι ήταν αυτός που έφαγε ξύλο από τους απεργούς. Τα ίδια τον περιμένουν και τώρα. Ο Μητσοτάκης και οι υπουργοί του έδωσαν όρκο στην πίστη τους στο τρίπτυχο «Πατρίς-θρησκεία-οικογένεια». Μέσα στην πρώτη βδομάδα έτρεξαν στον Ιερώνυμο να του χαρίσουν την περιουσία της εκκλησίας, στον Άνθιμο να τον κάνουν «διδάκτορα του Πανεπιστημίου» με φρουρά από ΜΑΤ, στον Χρυσοχοϊδη για να φτιάξει νέες Αμυγδαλέζες-κολαστήρια για τους πρόσφυγες. Χρειάζονται μαζική απάντηση με το καλημέρα.

Τα συνδικάτα ετοιμάζονται για μεγάλο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη στη ΔΕΘ. Οι εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία, μόνιμοι και συμβασιούχοι καλούν διήμερο δράσης στις 6 και 7 Σεπτέμβρη. Θα είμαστε όλοι και όλες εκεί.
Ο κόσμος της δουλειάς και η νεολαία έδειξε την αποφασιστικότητά του οδηγώντας τους φασίστες της Χρυσής Αυγής σε κατάσταση διάλυσης. Ό, τι και να λένε διάφοροι πολιτικάντηδες, αυτός που δεν άφησε σε χλωρό κλαδί τους δολοφόνους νεοναζί ήταν και είναι το αντιφασιστικό κίνημα.

Με το κίνημα και τους αγώνες θα φράξουμε το δρόμο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Δεν περιμένουμε να το κάνει αυτό ο Τσίπρας και το κόμμα του που ψήφισε μαζί με τη ΝΔ τον Τασούλα για πρόεδρο της Βουλής και δηλώνει ότι θα κάνει αντιπολίτευση «χωρίς να λέει όχι σε όλα». Με την αντικαπιταλιστική Αριστερά μπροστά, πάμε να οργανώσουμε ενωτικά την αντίσταση των εργατών και της νεολαίας και να στείλουμε τα ζόμπι της Δεξιάς πίσω από εκεί που ήρθαν.

Όλοι στο Σύνταγμα την Τρίτη στις 7μμ.

Ελάτε να παλέψουμε μαζί.

Σοσιαλισμός από τα Κάτω

Να τελειώνουμε με το σεξιστικό σύστημά τους
Κάντε κλικ στο εξώφυλλο για να διαβάσετε σε μορφή pdf