Η άποψή μας

Η άποψή μας
Κυβερνητική κρίση: Στη σκιά της εργατικής οργής

Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι μαζί!

18 ΜΑΡΤΗ - ΞΕΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ


Στην Ξάνθη 

Και στην Ξάνθη θα διαδηλώσουμε στις 18 Μάρτη υπέρ των προσφύγων και για να απομονώσουμε τους φασίστες που προσπάθησαν πριν λίγο καιρό να φτιάξουν γραφεία στην πόλη, κι όμως δεν τα κατάφεραν.
Στην Ξάνθη δεν έχουμε πρόσφυγες, υπήρχε ένα στρατόπεδο έξω από την Καβάλα. Όμως εκεί ήταν δύσκολα γι' αυτούς. Προσπαθήσαμε με την ΚΕΕΡΦΑ, τους πρόσφυγες και σωματεία, να πείσουμε το δήμαρχο να φέρει τους πρόσφυγες εδώ που υπάρχουν πολλά άδεια κτίρια που θα μπορούσαν να μείνουν και να κλείσει το στρατόπεδο στο Χαλκερό, αλλά μας είπε ότι θα γεμίσουμε ακόμα περισσότερους Μουσουλμάνους κι αυτό δε γίνεται!

Ο κόσμος της Ξάνθης, και ειδικά οι μαθητές, θέλουμε τους πρόσφυγες. Στα σχολεία μας έχουμε μάθει πολλά χρόνια τώρα να ζούμε μαζί, λόγω της μειονότητας των Μουσουλμάνων, και είμαστε όλοι φίλοι. Δεν υπήρχε ποτέ πρόβλημα. Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι ζούμε ειρηνικά και φιλικά.

Γι' αυτό στις 18 Μάρτη, θα οργανώσουμε με την ΚΕΕΡΦΑ επισκέψεις σε όλα τα σχολεία, να γνωρίσουμε όλους τους μαθητές, να τους ζητήσουμε να διαδηλώσουν και να πιέσουμε όλοι μαζί για να έρθουν οι πρόσφυγες στην πόλη και τα σχολεία μας, που χωράμε όλοι.

Αντέμ Χουσεΐνκο, 3ο ΓΕΛ Ξάνθης

AntiCapitalista, Εφημερίδα των μαθητών AntiCapilista, ΓΕΝΑΡΗΣ 2017

20 Γενάρη - Κοινό βήμα συντονισμού

20 Γενάρη - Κοινό βήμα συντονισμού
Δείτε το πρόγραμμα της Πανελλαδικής Συνέλευσης Εργατικής Αντίστασης

Έξι χρόνια μετά: Δικαιοσύνη για τον Σαχζάτ Λουκμάν

Έξι χρόνια μετά: Δικαιοσύνη για τον Σαχζάτ Λουκμάν
Μεγάλη αντιφασιστική διαδήλωση στις 18 Γενάρη στα Πετράλωνα, στη μνήμη του δολοφονημένου από χρυσαυγίτες Σαχζάτ Λουκμάν, καλούν η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδας «Η Ενότητα» και η ΚΕΕΡΦΑ.

16M: Ενάντια στο ρατσισμό και τον φασισμό

16M: Ενάντια στο ρατσισμό και τον φασισμό
Aθήνα Ομόνοια 3μμ Θεσσαλονίκη Άγαλμα Βενιζέλου 12μες Χανιά Πλατεία Αγοράς 12μες Ηράκλειο Λιοντάρια 12μες Ξάνθη Κεντρική Πλατεία 4μμ Γιάννενα Περιφέρεια 12μες Πάτρα Πλατεία Γεωργίου 12μες Βόλος Άγιος Νικόλαος 1μμ

Νέο τεύχος "Σοσιαλισμός από τα Κάτω" Νο 132

Νέο τεύχος "Σοσιαλισμός από τα Κάτω" Νο 132
Σοσιαλισμός από τα Kάτω Νο 132 Ο εκρηκτικός συνδυασμός Πανικόβλητα επιτελεία - Οργισμένη εργατική τάξη

Δείτε τα βίντεο

Πανελλαδικό Συμβούλιο του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος: 4 μάχες που ξεκινάνε τη νέα χρονιά

Πανελλαδικό Συμβούλιο του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος: 4 μάχες που ξεκινάνε τη νέα χρονιά
Με συμμετοχή αντιπροσώπων από τους τοπικούς πυρήνες πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6/1, το πρώτο Πανελλαδικό Συμβούλιο του ΣΕΚ για το 2019. Η συζήτηση είχε τρία θέματα: Η πρώτη είχε να κάνει με την παρέμβαση και το χτίσιμο του επαναστατικού κόμματος τη νέα χρονιά και την εισήγηση έκανε η Μαρία Στύλλου.