Κάτω τα χέρια από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ !Για μια ακόμη φορά ο Τζήμερος ξεπερνά τον θρασύδειλο εαυτό του. Σε πρόσφατη ανάρτηση  λασπολογεί σε βάρος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και προσωπικά κατά του εκλεγμένου Δημοτικού Συμβουλου, Πέτρου Κωνσταντίνου, για τον οποίον υπαινίσσεται σαφώς ότι ευθύνεται για τον εμπρησμό της ΜΑΡΦΙΝ!


Δεν μας εκπλήσσουν οι συκοφαντίες του Κου Τζήμερου, είναι «ειδικός» στο να τις χρησιμοποιεί ενάντια στον κόσμο της αριστεράς και των αγώνων, αλλά εδώ δεν πρόκειται για έκφραση γνώμης. Πρόκειται για πολιτική και προσωπική στοχοποίηση.

Προφανώς ο Κος Τζήμερος έχει ενοχληθεί από το συγκλονιστικό κύμα αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες, τη μόνη αληθινή ασπίδα στα έργα της Ε.Ε. και της κυβέρνησης Συριζανέλ που τα υλοποιεί, διαλύοντας τους καταυλισμούς και κλέινοντας χιλιάδες ψυχές σε άθλια στρατόπεδα. Τόσος ανθρωπισμός δεν χωράει στη νεοφιλελεύθερη σκέψη του, και –τι πιο εύκολο;- ξεσπαθώνει δαιμονοποιώντας τους συμπαραστάτες και την αντικαπιταλιστική αριστερά.

Δεν θα περάσει η ρατσιστική λογική του. Όπως διαψεύστηκε η προσπάθεια στοχοποίησης των απεργών διαδηλωτών για το τραγικό γεγονός της ΜΑΡΦΙΝ, ο κόσμος θα αψηφίσει τις λάσπες του Τζήμερου. Οι αγώνες και η αλληλεγγύη μας θα συνεχιστούν!